مشاوره،اجراء و نظارت -----ISSR,SSQR,ISO9001,IATF16949
16 برنامه ای که باید در کامپیوتر خود نصب کنید
تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394
نویسنده : RmZiRn

کاربران بسته به نیازهایی که دارند و حرفه‌ای که دنبال می‌کنند، سیستم کامپیوتری خاصی متناسب با کاربری‌شان تهیه می‌کنند. هر کامپیوتر، دسکتاپ یا لپ‌تاپی که خریده می‌شود، مانند یک صفحه‌ی سفید و آماده است که با برنامه‌هایی که روی آن نصب می‌شود، کامل می‌شود.

 

گروه اینترنتی سالیجون

 

فعالیت‌های کاربر هر چه باشد (مهندسی، هنری یا پزشکی)، یک سری نرم‌افزار هستند که مانند شاه‌کلید عمل می‌کنند و لازم است تا روی هر سیستمی نصب شوند. چون دیر یا زود به کار با این‌ها احتیاج پیدا می‌کنید.

در ادامه ۱۵ تا از این نرم‌افزارهای کاربردی  را به شما معرفی می‌کنیم. نسخه‌ی تمام این برنامه‌ها روی اینترنت موجود است.
 


۱. ویندوز ۱۰

معمولا یک نسخه‌ی ویندوز روی سیستم‌ها نصب هست. در صورتی که این نسخه، ویندوز 8.1 یا نسخه‌ی دیگری بود، اولین کاری که می‌کنید این باشد که آن را به ویندوز 10 ارتقا بدهید؛ یک نسخه‌ی بسیار راحت و بی‌بقص از ویندوز برای کامپیوترها. اگر به اینترنت وصل باشید، برای به روز کردن نسخه‌ی ویندوز پیامی به شما فرستاده می‌شود.

اگر هم به هر دلیلی از کار با Windows 10 خوش‌تان نیامد، تا ۳۰ روز وقت دارید به همان نسخه‌ی قبلی 8.1 برگردید.
 


۲. مرورگرهای مناسب

کار با اینترنت بدون یک مرورگر مناسب و خوب، ممکن نیست. Internet Explorer که به صورت پیش‌فرض روی ویندوز هست، یا Edge Browser، به‌خوبی پاسخگوی نیاز اکثر کاربرها نیستند و باید برنامه‌های بهتری را جایگزین‌شان کنید.

Firefox و IE 11 مرورگرهای خوبی هستند ولی توصیه می‌کنیم از Chrome استفاده کنید.
 


۳. برنامه‌ی Ninite

وقتی سیستم را روشن می‌کنید، این برنامه باعث می‌شود تا سیستم سریع‌تر لود شود. برای نصب، به وب‌سایت Ninite بروید. در این‌جا ده‌ها نرم‌افزار برای نصب گذاشته شده که خیلی کاربردی هستند.فایل‌تان را انتخاب و روی Get Installer کلیک کنید. سایت، یک فایل exe به شما می‌دهد که باید نصب و اجرای شود.

 

گروه اینترنتی سالیجون

 

۴. آنتی ویروس AVG

به محض این‌که به اینترنت متصل شوید یا از طریق پورت USB اقدام به انتقال اطلاعات کنید، خطر ویروسی شدن سیستم شما وجود دارد. گاهی آنتی ویروسی روی ویندوز نصب هست اما این‌ها معمولا کارایی خوبی ندارند.

AVG آنتی ویروس خوبی است که به طور رایگان هم در دسترس است. به علاوه Avast و Panda هم آنتی ویروس‌های رایگان نسبتا مفیدی هستند.
 


۵. آنتی بدافزار

یک آنتی ویروس مثل AVG برای امنیت سیستم و اطلاعات‌تان لازم است اما کافی نیست. شما به یک آنتی بدافزار (Anti-Malware) هم احتیاج دارید.

آنتی بدافزار Malwarebytes را هم دانلود و نصب کنید. و یادتان باشد که بعد از نصب آن حتما نسخه‌ی Anti-Exploit را هم از همان وب سایت نصب کنید. این یکی ۴ لایه‌ی امنتیتی مضاعف به مرورگر شما اضافه می‌کند.
 


۶. برنامه‌ی PC Decrapifier

برای پاک کردن برنامه‌های به درد نخوری که تا حالا خودتان یا شرکت سازنده روی سیستم نصب کرده‌اید و جز پر کردن فضا و کند کردن کارایی دستگاه فایده‌ی دیگری ندارند، پیشنهاد می‌کنیم برنامه‌ی PC Decrapifier را نصب کنید.

وقتی این را نصب کردید، برنامه سیستم شما را اسکن می‌کند و لیستی از چیزهایی که قبلا نصب کرده بودید اما مدت‌هاست بلا استفاده مانده، برای شما ارایه می‌کند. آن‌هایی که نمی‌خواهید را پاک کنید.
 


۷. برنامه‌های benchmark و stress-test

اگر تمام قطعه‌های سخت‌افزاری را خودتان با دقت سرهم کرده باشید، معمولا جای نگرانی نیست. ولی اگر دستگاه را به صورت پک کامل خریده‌اید و از قابلیت اجزا مطمئن نیستید، این برنامه‌ها را اجرا کنید تا از میزان توانایی و کشش سخت‌افزاری دستگاه‌تان اطمینان حاصل کنید. برنامه‌های رایگان متعددی برای تست Benchmark و Stress وجود دارند که دستگاه را تحت شرایط سخت کارکرد قرار می‌دهند و میزان قابلیت و ظرفیت آن را ارزیابی می‌کنند.

 

گروه اینترنتی سالیجون
 
CCleaner

 

۸. برنامه‌ی CCleaner

نصب CCleaner خیلی به بهتر کار کردن سیستم شما کمک می‌کند. این برنامه تمام کوکی‌ها (Cookies)، سوابق (History)، فایل‌های غیرضروری و مانند آن‌ها را پاک می کند. این اطلاعات معمولا انباشته می‌شوند و سرعت کارکرد سیستم را پایین می‌آورند.
 


۹. Secunia PSI

برنامه‌ها اگر به روز نشوند، احتمال دارد که حفره‌های امنیتی به وجود بیاورند یا آن‌طور که باید، درست کار نکنند.

برنامه‌ی Secunia’s Personal Software Inspector به طور خودکار تمام برنامه‌های روی سیستم را به روز نگه می‌دارد. در صورتی که آپدیت هر مورد هم به هر دلیل میسر نباشد، پیامی روی دسکتاب به کاربر می‌دهد و اطلاع می‌دهد که نسخه‌ی به روز رسانی روی اینترنت در دسترس هست و باید نسبت به آپدیت برنامه اقدام کنید.
 


۱۰. برنامه‌ی پخش رسانه‌ی VLC Player

یک اشکال بزرگ ویندوز 10 ضعف آن در اجرای فایل‌های DVD است. برنامه‌ی VLC Player برای اجرای فایل‌های صوتی و تصویری (Media) خیلی خوب کار می‌کند و آپشن‌های مناسبی برای تنظیمات دارد.
 


۱۱. برنامه‌ی نقاشی Paint.net

برنامه‌ی Paint.net نسبتا سبک و ساده‌ای برای نقاشی و ویرایش تصویری عکس‌ها است و با این‌که قابلیت‌های فتوشاپ را ندارد اما ویژگی‌های به درد بخوری ارایه می‌دهد که از آن یک برنامه‌ی کاربردی می‌سازد.

 

گروه اینترنتی سالیجون
 
Paint.net

 

۱۲. Sumatra PDF برای مطالعه

برنامه‌ی Sumatra PDF اگر بهتر از Adobe Reader کار نکند، از آن بدتر نیست؛ ضمن این‌که Adobe Reader دایم باید آپدیت شود و گاهی فایل‌ها را نمی‌خواند. با برنامه‌ی Sumatra به راحتی می‌توانید فایل‌های متنی با فورمت PDF را مطالعه کنید.

البته Sumatra شاید خیلی از ویژگی‌های جانبی و فانتزی سایر برنامه‌های PDF خوان را نداشته باشد ولی برنامه‌ی پرسرعت و بی‌دردسری هست که تقریبا اصلا با آن مشکلی نخواهید داشت. ضمنا هکرها هم کم‌تر سراغ این برنامه می‌روند و از این جهت هم می‌تواند خیال‌تان راحت باشد.
 


۱۳. iTunes / Spotify

این دو برنامه برای گوش دادن به موسیقی و جدیدترین آهنگ‌ها و دانلودشان مناسب هستند.

iTunes شما را به اقیانوس موسیقی و آهنگ‌ها متصل می‌کند، ضمنا می‌توانید آرشیو گوشی و سیستم کامپیوتری‌تان را هم‌سان‌سازی (Sync) کنید و از آهنگ‌ها روی هر دو دستگاه بهره‌مند شوید.

Spotify هم برای گوش دادن رایگان به میلیون‌ها آهنگ روی اینترنت عالی است؛ البته فقط گاهی تبلیغاتی بین آهنگ پخش می‌شود.
 


۱۴. Password Manager برای مدیریت رمز عبور

این برنامه‌ها برای مدیریت کلمه‌های عبوری که روی سیستم‌تان برای سایت‌ها و برنامه‌های مختلف تعریف می‌کنید، مناسب و ضروری هستند.

این روزها که دسترسی هکرها به password کاربران و اطلاعات شخصی‌شان به یک روال تبدیل شده و امنیت حریم‌ها در خطر است، توصیه می‌کنیم پسوردهای مطمئن و پیچیده‌ای بسازید و برای هر سایت یا برنامه، پسورد متفاوتی را تعیین کنید؛ نه این‌که یک پسورد را برای همه بگذارید. برنامه‌هایی مانند Daslane ،Lastpass یا KeePass برای این کار مناسب هستند.
 


۱۵. برنامه‌های کاربردی اداری

برنامه‌ای مانند Excel خیلی برای کارهای اداری و آکادمیک کاربردی هستند. برنامه‌های OpeOffice و LibreOffice هم در این زمینه خیلی کاربردی هستند، ضمن این‌گه گزینه‌ها و قابلیت‌های خوبی هم برای ساختن یک فایل حرفه‌ای در اختیارتان قرار می‌دهند.برنامه‌ی Google Docs هم خوب است اما فقط در حالت آنلاین کار می‌کند.

 

گروه اینترنتی سالیجون
 


۱۶. Steam

گاهی هم بد نیست که دست از کار بکشید و بازی کنید. Steam بازی‌های خوبی ارایه می‌دهد که می‌توانید مدت‌ها با هرکدام از آن‌ها سرگرم باشید و ایده‌های تازه برای ادامه‌ی کارتان پیدا کنید.

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: , دریچه ی فن آوری اطلاعات , دانستنی ها , آموزش , ,
برچسب‌ها: 16 برنامه ای که باید در کامپیوتر خود نصب کنید ,
مطالب مرتبط با این پست
» سیستم نوبت دهی اینترنتی کلینیک شیخ الریس تبریز
» رنگی‌ترین تصویر دنیای مهندسی از یک دوچرخه‌سوار
» دلیل بسیار جالب اختراع شطرنج!
» اینفوگرافیک : طالع بینی شکل پاهای شما
» فواید آب سرد برای پوست
» RAR for Android
» شماره گو
» PolyClock™ World Clock
» درختی که ۴۰ نوع میوه‌ می‌دهد+ تصویر
» آموزش تصویری برطرف کردن کرش فایرفاکس
» Photaf Panorama Pro 3.2.6 – گرفتن عکس پانورما در اندروید
» مجموعه 70 زنگ اس ام اس جدید و زیبا
» ترفند اندروید، چگونه یک موسیقی دلخواه به زنگ های پیشفرض اندروید اضافه کنیم؟
» اینترنت دانلود منیجر خود را رایگان رجستری کنید
» سرعت دانلود را پنج برابر کنید
» دانلود IDM - قدرتمند‌ترین نرم افزار مدیریت دانلود
» آموزش لغو عضویت در گروه های یاهو
» پايين ترين تعرفه سيم كارت هاي دائمي با بسته هاي عيدانه همراه اول
» 11 نکته‌ای که باید قبل از ارسال هر ایمیل به آن توجه کنیم
» درس هایی که تا پیش از 20 سالگی باید یاد می گرفتید
» خواص و فواید جادویی برخی از انواع تخمه ها
» کم کردن حجم موزیک
» انتقال دیتا به مموری با AppMgr Pro III (App 2 SD) v3.35 Patched
» افزایش سرعت و کارآیی ویندوز تنها با یک کلیک + دانلود نرم‌افزار
» بهترین دوربین های ۲۰۱۴
» دانلود نرم افزار ربنا
» برنامه های ضروری ویندوز (۱)
» برنامه های ضروری ویندوز (۲)
» برنامه های ضروری ویندوز (۳)
» برنامه های ضروری ویندوز (۴)
» برنامه های ضروری ویندوز (۵)
» برنامه های ضروری ویندوز (6)
» خودروی جدید BMW مدل ۲۰۱۴ ۳۲۸d xDrive Wagon
» برنامه های ویرایش تصویر
» چگونه گالری تصاویر بسازیم؟
» نکاتی برای عکاسی بهتر
» آموزش اشتراک گذاری در یک شبکه2
» آموزش اشتراک گذاری در یک شبکه
» نرم افزار طراحی برنامه زمانی مدارس aSc TimeTables v2014.11.12
» مترجم "رایگان و آنلاین" در رایانه شما + دانلود
» "VLC Player" برای پخش تمام فایل‌های چند رسانه‌ای + دانلود
» چگونه از "فلش مموری" خود مراقبت کنیم؟
» با عکس‌هایتان جادو کنید!
» دانلود نرم افزار مشاهده تصاویر و پخش فایل های ویدئویی و صوتی J.River Media Center v19.0.156
» دانلود مجموعه ابزارهای مفید و کاربردی برای ویندوز NirLauncher v1.18.68
» دانلود نرم افزار مشاهده وضعیت آب و هوایی دنیا Earth Alerts 2014.1.174
» 15 نشانه سرطان که آقایان نادیده می گیرند
» نشاط با دارچین
» ۵ تا علامت که نشون میده وقتشه کارتون رو عوض کنید
» تقویم محتوا چیست و چگونه تدوین می شود؟ (به همراه نمونه)

آخرین مطالب

/
بسم الله الرحمن الرحیم، وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ♥♥♥♥♥ اللّهـُمَّ صَـلِّ عَلے مُحَـمَّد ﷺ وَ آلِـ مُحَـمَّد ﷺ وَ عَجِّـلْ فـَرَجَـهُم ♥♥♥♥♥ به نام خدایی که ماهی کوچک قرمز را محتاج دریای بی کران آبی کرد... ♥♥♥♥♥ رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا (80/اسراء) پروردگارا ! مرا در هر کاری به درستی وارد کن و به درستی خارج ساز واز جانب خود برایم حجتی یاری بخش پدید آور ! ♥♥♥♥♥ اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً ♥♥♥♥♥ اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ *(۲۵۵)* لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ *(۲۵۶)* اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ *(۲۵۷)*..... صدق الله العّلی العّظیم ♥♥♥♥♥ اللَّهُمَّ صَلِّ علی ، علی بْنِ موسي الرِّضَا مرتضي الامام التَّقِيَّ النَّقِيَّ وَ حُجَّتِكَ علی مِنْ فَوْقِ الارض وَ مَنْ تَحْتِ الثري الصِّدِّيقُ الشَّهِيدُ صلاه كَثِيرُهُ تامه زاكيه متواصله متواتره مترادفه كَأَفْضَلِ ماصليت عَلَيَّ أَحَدُ مِنْ اوليائک... پرودگارا، ‌ بر علي بن موسي الرضاي برگزيده ،‌ درود و رحمت فرست . آن پيشواي پارسا و منزه و حجت تو بر هر كه روي زمين و زير خاك است. بر آن صديق شهيد درود و رحمت فراوان فرست، ‌درودي كامل و بالنده و از پي هم و پياپي و پي در پي، ‌همچون برترين و درود و رحمتي كه بر هريك از اوليائت فرستادي. ♥♥♥♥♥ خیالت راحت ! من همان منم ؛ هنوز هم در این شب های بی خواب و بی خاطره، میان این کوچه های تاریک پرسه می زنم اما به هیچ ستاره ی دیگری سلام نخواهم کرد.. ♥♥♥♥♥ سکوتم را نکن باور..... من آن آرامش سنگین پیش از مرگ توفانم..... من آن خرمن ..... من آن انبار باروتم...... که با آواز یک کبریت آتش می شوم یکسر.... ♥♥♥♥♥ 09141050409