حیواناتی که قربانی زیبایی خانمها میشوند + فیلم و تصاویر (+۱۶)
هفته گذشته “اتحادیه اروپا” قانونی مبنی بر ممنوعیت انجام آزمایش لوازم آرایشی روی حیوانات را تصویب کرد. بنابراین قانون، “شرکتهای تولید کننده لوازم آرایشی” نباید محصولاتی را که مواد آن روی حیوانات آزمایش شده را به بازار عرضه کنند.
*آزمایش لوازم آرایشی روی حیوانات باچه هدفی صورت میگیرد؟*
“آزمایش لوازم آرایشی” و زیبایی روی “پوست حیوانات” همواره با مناقشات فراوانی روبرو بوده است. گرچه روشهای جایگزین بسیاری وجود دارد اما بسیاری از شرکتهای بزرگ تولید “لوازم آرایشی و بهداشتی”، آزمایشات ایمنی مواد خود را به طرز بیرحمانهای روی حیوانات انجام میدهند.
به گزارش “سازمان جامعه انسانی آمریکا”، این آزمایشها شامل تست مسمومیتهای عمومی، حساسیت چشم و پوست و جهشزایی میشود.
پس از ۱۳ سال بحث و مجادله در اتحادیه اروپایی آزمایش مواد سمی آرایشی روی حیوانات در اروپا متوقف شد، اما در طول این سالها کشورهایی نظیر “فرانسه” و “انگلیس” هنوز هم از سرمداران آزمایشات حیوانی در جهان به شمار میروند. در “آمریکا” هم که بزرگترین شرکتهای تولید کننده لوازم آرایشی دنیا در آن حضور دارند،”آزمایش مواد آرایشی روی حیوانات” امری رایج است، بهطوری که شرکت “L’Oreal”، “غول آرایشی دنیا” نسبت به ممنوعیت”فروش لوازم آرایشی” که روی حیوانات تست شدهاند اعتراضات بسیاری کرد.
تست لوازم آرایشی روی حیوانات نوعی سوء استفاده از آنها است که به قصد اطمینان از اثر بخشی و ضد حساسیت بودن لوازم آرایشی در انسان انجام میشوند. به خاطر آسیبهایی که به حیوانات آزمایشی وارد میشود، سالهاست فعالان حقوق حیوانات با شرکتهای تولید کننده این لوازم مبارزه کردهاند، اما به خاطر نفوذ این شرکتها در دولتهای اروپایی و آمریکا به موفقیت چندانی دست نیافتهاند.
بسیاری از محصولات آرایشی قبل از تولید نهایی روی چشم، بینی، دهان و دستگاه گوارشی حیوانات آزمایش میشوند تا پزشکها واکنشهای آلرژیزا و غیره را متوجه شوند، اما حیواناتی که در این آزمایشها مورد استفاده قرار میگیرند، یا کور شده و در نهایت در اثر خفگی تلف میشوند.
به گزارش Animalaid، سالانه حدود ۳۸ هزار حیوان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحت آزمایش مواد آرایشی قرار میگیرند.
اگر چه روشهای جایگزین بسیاری بوجود آمدهاند اما بسیاری از کارخانههای آمریکایی تولید کننده لوازم آرایشی مانند “Unilever”، “Clorox”، “Church& Dwight”، “,” Johnson & Johnson و دیگران به مسموم کردن و آسیب زدن به حیوانات در تستهای آزمایشگاهی ادامه میدهند.
حیواناتی مانند “موش”، “خوکچه هندی” و بویژه ” خرگوش” به زور مواد شیمیایی زیادی را میبلعند یا بو میکنند و یا روی صورت و چشم آنها تزریق میشوند.
اعتیاد میمونها، تغییر شکل صورت گربهها و سگها، نابینایی خرگوشها، ایجاد تومورهایی به بزرگی بدن خود موش و غیره نتیجه بسیاری از این آزمایشهای غیر انسانی است.
بنا براین گزارش، دولت آمریکا از بسیاری از آزمایشهای بیرحمانه روی حیوانات حمایت مالی کرده و اگر چه راههای موثر جایگزین زیادی در دسترس هستند، اما میلیونها حیوان در آزمایشگاههای این کشور تلف میشوند.
به گزارش PETA، “سازمان حمایت از رفتار اخلاقی با حیوانات” ، بیش از ۷ هزار ماده شیمیایی در لوازم آرایشی استفاده میشود و در حالی که اتحادیه اروپا آزمایش بیش از ۴۰۰ ماده شیمیایی روی حیوانات را ممنوع کرده، اما آمریکا تنها ۱۴ مورد را محدود کرده است.
مقادیر بسیاری از پودرهای صورت، انواع رنگ مو گاهی اوقات برای آزمایش سمی نبودن آنها به خورد حیوانات داده میشود.
به گزارش پایگاه تحلیلی NJ، بسیاری ازشرکتهای مهم تولید لوازم آرایشی از حیوانات استفاده میکنند تا امنیت محصولات خود را آزمایش کنند.
بنابراین گزارش؛ مصرف کنندهها باید محصولاتی را که از حیوانات در آزمایشهای خود استفاده میکنند را تحریم کنند.
تستهایی که در آزمایشگاههای این شرکتها انجام میشوند برای حیوانات بسیار دردناک بوده و در بسیاری از موارد منجر به مرگ آنها میشود. حتی اگر حیوانات در این شرایط سخت تلف نشوند، بی مصرف بوده و توسط مسئولان آزمایشگاهها تلف میشوند. گفته میشود سالانه حدود ۲۵ میلیون حیوان تنها در آمریکا در تستهای آزمایشگاهی تلف میشوند.
تمام حیوانات از میمون گرفته تا موش آزمایشگاهی در انواع تستهای لوازم آرایشی مورد استفاده قرار میگیرند. برای مثال “سایه چشم” و دیگر انواع آرایشهای چشم روی چشم خرگوشها انجام میشود تا میزان حساسیت مواد به پلک چشمهای حساس آزمایش شود که در بسیاری از موارد به کوری خرگوش منجر خواهد شد.
در گذشته آزمایشهای این چنینی روی حیوانات تا حدودی قابل توجیه بود زیرا در برخی از موارد، مواد مسموم باعث نابینایی و یا حتی مرگ برخی مصرفکنندهها میشد. اما در این دوره و با وجود بسیاری از راههای جایگزین اعمال چنین آزمایشهایی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0