به گزارش بولتن نیوز به نقل از بویر نیوز، استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد دارای تنوع بالا در جاذبههای گردشگری، تفریحی و حتی توریستی در کشور است.
وقتی نامی از استان کهگیلویه و بویراحمد به میان آید به یکباره جنگلهای پر پشت بلوط و رودخانههای خروشان و مهمتر از همه دنای سرافراز به ذهن هر شنوندهای خطور میکند.
ولی تاکنون از این همه موهبت طبیعی و الهی کمترین استفادهای نشده و شاید تنها جایی که مسافران در فصول گرم و به صورت دست و پا شکسته میتوانند در آن اسکان یابند آبشار یاسوج است که آن را هم از آفریدههای طبیعی خداوند با کمترین تغییرات است.
رودخانههای خروشان و پر آب با جاذبههای خود میتوانند مقصدی برای گردشگران و خانوادهها باشد که میبینیم نسبت به این موهبت در اندک تغییر برای راحتی مردم هم کوتاهی میشود.
اگر رودخانهای در استان وجود دارد نه تنها اقدامی برای بهسازی و ساماندهی آن در راستای جذب مسافر و گردشگر نشده بلکه تغییر کاربریهای آنچنانی با هدف حصول منافع به مانند آن چه در رودخانه بشار در گذشته وجود داشت به چشم میآید.
یکی از رودخانههای زیبای استان رودخانه چیتاب در بخش کبکیان واقع در شهرستان بویراحمد است که جاذبههای منحصر به فرد خود را دارد.
چیتاب در ۳۸ کیلومتری شهر یاسوج واقع شده و یکی از پرجمعیتترین و قدیمیترین مراکز اسکانیافته در این استان کهگیلویه و بویراحمد است.
رودخانه زیبای چیتاب که به کبگیان نیز معروف است همواره گردشگران زیادی را به سوی این شهر روانه میکند.
این شهر نوپا با جمعیت ۳۰۰۰ نفر در صورت احداث مراکز تفریحی به خصوص در کنار رودخانه میتواند به شهر بزرگتر و آبادتر تبدیل شود که هم برای اهالی و هم برای استان در بخش گردشگری مفید است.
یکی از اهالی چیتاب در همین خصوص به خبرنگار فارس گفت: در صورتیکه مکان تفریحی در کنار این رودخانه بنا شود برای جوانان هم کار و هم سرگرمی به وجود خواهد آمد.
علیاکبر پاک که خود خبرنگار و از اهالی منطقه است میگوید: تا آن جا که ما به یاد داریم تاکنون هیچ اقدامی برای ساماندهی رودخانه زیبای چیتاب نشده است.
وی به ظرفیت بالای این رودخانه اشاره کرد و گفت: مسئولان ارشد استانی به خصوص در حوزه گردشگری لازم است که سرمایهگذاری خود را در این مناطق انجام دهند زیرا همه زیرساختهای طبیعی در این منطقه برای تبدیل به منطقه پایلوت گردشگری وجود دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این خصوص میگوید: آن چه ما در طول یک سال مدیریت خود برای آزادسازی رودخانهها فریاد زدیم همه در راستای استفاده درست و بهینه از این مواهب خدادادی برای توسعه و پیشرفت استان با ظرفیت گردشگری و جذب مسافر و گردشگر بوده است.
سید حسین صابری گفت: رودخانههای کهگیلویه و بویراحمد قبل از هر چیز باید برای استفاده مردم و مسافران ایمنسازی شوند و سپس باید پای سرمایهگذار را به میان کشید.
وی کار کوچک انجام شده در رود بشار را در راستای همین بحث دانست و گفت: در این مدت کم همه تلاش خود را برای جلب نظر سرمایهگذار انجام دادهام.
===============
گزارش از مهران ارجمند
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0